Ensuring feed stability Ensuring feed stability

Забезпечення стабільності корму — ключ до успіху на ринку комерційних комбікормових заводів

Виробництво кормів передбачає три ключові компоненти — стабільність поживних речовин, фізичну якість і стабільність добавок. Вони необхідні для створення додаткової цінності корму та допомагають диференціювати ваш продукт на ринку. Важливо розуміти, як інгредієнти реагують і взаємодіють між собою, потенційно знижуючи загальну стабільність і біодоступність поживних речовин у своєму складі.

Стабільність корму

Високі температури та вологість під час виробництва кормів збільшують доступність багатьох поживних речовин, а також можуть спричинити реакції та взаємодію між деякими інгредієнтами. Це здатне знизити загальну стабільність та біодоступність поживних речовин, таких як ліпіди і вітаміни.

Фізична якість може відрізнятися залежно від сировинної суміші, а такі фактори, як гігроскопічність (поглинання вологи з повітря) і запиленість, повинні бути збалансованими, щоб у кормі не утворювалися «грудочки» та щоб не виникали загрози безпеці співробітників. Також важливо гарантувати, щоб будь-які добавки, які використовуються в кормах, були доповнювальними — наприклад, ферменти та пробіотики.

Співпраця з фахівцями з питань годівлі важлива для вибору та забезпечення джерела мікроелементів, здатних задовольнити наростаючі потреби тварини економічно ефективним способом. Систематична доставка оптимізованого рівня мікроелементів має ключове значення для підтримки продуктивності, здоров’я та загального благополуччя курей-несучок.

IntelliBond

IntelliBond

IntelliBond — це гідрокси-мікроелемент, найновіша доступна мінеральна технологія. Забезпечує відмінну стабільність і біодоступність.
IntelliOpt

IntelliOpt

Наступне покоління рішень із забезпечення мікроелементами, що поєднують наукові розробки, технологічні досягнення та зручність для підтримки добробуту, продуктивності та прибутковості завдяки точному розрахунку кількості мінералів у кормі.

Optimin

Optimin

Optimin — це протеїновий органічний мікроелемент із високою міцністю зв’язку та біодоступністю.