Дослідження і розробки світового рівня

В умовах постійно мінливого ландшафту дослідження та розробки (R&D) Trouw Nutrition спрямовані на перетворення досліджень світового класу на практичні, економічні та стійкі харчові рішення. Наша перспектива розширена, охоплюючи широкий спектр наукових дисциплін, з командами, які включають дієтологів, ветеринарів, фізіологів тварин, мікробіологів, імунологів, а також науковців з даних і моделювання.

Дослідницькі групи, орієнтовані на певні види та цінність

Наші міжнародні експерти з науково-дослідної роботи працюють у командах, організованих за конкретними видами тварин та дисциплінами. Сюди входять основні групи, орієнтовані на такі напрямки:

  • Відкриття:робота зосереджена на розробці та інвестуванні в екологічні продукти, моделі та послуги нового покоління.
  • Інгредієнти:вивчення інноваційних інгредієнтів та добавок.
  • Орієнтація на конкретні види: дослідження птиці, жуйних тварин та свиней
  • Моделювання та аналіз даних: використання інновацій у сфері аналізу даних з метою розробки прогнозних моделей для оптимізації управління харчуванням та фермерським господарством.
  • Інноваційна лабораторія:поєднання наукових знань та можливостей інноваційної лабораторії для підтримки й оцінки нових ідей та новітньої продукції.
  • Глобальна перевірка даних:співпраця з провідними університетами та регіональними науковими партнерами по всьому світу для подальшого підтвердження результатів наших досліджень; інвестиції в глобальну мережу комерційних ферм, що здійснюють валідацію, для перевірки реальної цінності запропонованих продуктів і послуг та ліквідації розриву між науковими знаннями і практичним застосуванням на фермах.

Нашу роботу, що виконується відповідно до стандартів належної клінічної практики (GCP), координує спеціальна команда досвідчених науковців і сільськогосподарських техніків із ключовими спеціалізаціями — від виробництва кормів і контролю якості до добробуту тварин і статистики.

Trouw Nutrition переосмислює визначення фермерського господарства

Щоб належним чином прогодувати населення світу, яке стрімко зростає, нам потрібно по-новому розглянути спосіб виробництва продуктів тваринного походження на фермерських господарствах і розробити нові технології, щоб вийти за межі існуючих рішень. Перегляньте це відео, щоб дізнатися про захоплюючі інновації, які з’являються щодня, натхненні чудовою роботою відданої команди науково-дослідного відділу «Трау Нутришин».

"Традиційна цінність харчових рішень для виробників вимірюється підвищенням рентабельності. Однак для нас стабільність та стійкість наших рішень стає все більш важливою, аби гарантувати, що ми зменшуємо використання антибіотиків, щоб краще прогодувати майбутнє."
Хуберт ван Хіс, керівник Центру дослідження свиней

Зустрічайте наші дослідницькі групи:

Дослідницька робота за напрямком наукових відкриттів
Моделювання та аналіз даних
Дослідження у галузі птахівництва
Дослідження у галузі жуйних тварин
Дослідження у галузі свинарства
Дослідження інгредієнтів
Глобальна перевірка даних
Інноваційна лабораторія