
Підвищення продуктивності телят протягом усього життя
Наша команда має унікальну мотивацію для забезпечення результатів у виробничій системі, застосовуючи наукові розробки на практиці за найвищими стандартами. Вона привносить свій експертний потенціал у сфери розвитку та харчування молодих тварин, гомеостазу поживних речовин, здоров’я кишківника та ефективності поживних речовин з акцентом на енергію та мікронутрієнти.
Потреби клієнтів у здорових телятах молочного та м’ясного напрямків продуктивності надихають команду на вивчення таких питань:
- Підвищення продуктивності тварин протягом усього життя за допомогою вдосконалених методів вирощування та поліпшеної ефективності кормів
- Збільшення продуктивності і витривалості великої рогатої худоби. Мета полягає у наданні допомоги фермерам шляхом зниження прямих і непрямих витрат на заміну. Але найважливішою є роль, яку команда відіграє у покращенні добробуту тварин і забезпеченні їх виправданого використання для виробництва харчових продуктів
- Розвиток вищої ефективності для зниження витрат на вирощування жуйних тварин і підвищення екологічності виробництва харчових продуктів, що походять від жуйних тварин


Пов’язування наукової якості з галузевими ідеями
У виробничій системі, що бурхливо розвивається, розуміння факторів, які обмежують розвиток тварин, здоров’я та ефективність, відкриває можливості для створення новітніх пропрієтарних технологій. Пов’язування наукової якості з галузевими ідеями дасть нам змогу прискорити поточний глобальний технологічний перехід у виробництві жуйних тварин.
Ультрасучасні фермерські господарства
Дослідницький центр у галузі розведення жуйних тварин «Трау Нутришин» складається з двох спеціалізованих установ: центр досліджень великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності Kempenshof та центр досліджень телят і худоби м’ясного напрямку продуктивності. Обидві — добре обладнані та технологічно розвинені фермерські господарства, призначені для експериментів із харчування та фізіології харчування.
«Сучасна глобальна система виробництва продукції жуйних тварин продовжує розвиватися в епоху захоплюючого та стрімкого технологічного переходу. Дослідницька група «Трау Нутришин» у галузі розведення жуйних тварин прагне надавати допомогу в управлінні змінами, створюючи інноваційні технології, що базуються на наших обширних дослідженнях і глибокому розумінні розвитку тварин, їх здоров’я та ефективності виробництва».
