Ruminants Research Centre Ruminants Research Centre

Дослідження у галузі жуйних тварин

Дослідницька група у галузі розведення жуйних тварин, що базується в Нідерландах, зосереджується на підтримці харчування великої рогатої худоби м’ясного та молочного напрямків продуктивності, а також молодих телят. До складу науково-дослідної команди «Трау Нутришин», що працює в галузі жуйних тварин, увійшли високоосвічені науковці з різноманітним досвідом роботи та експертизою. Вони докладають спільних зусиль до розробки стратегій дослідження жуйних тварин, які вирішують сучасні складні економічні, соціальні та екологічні проблеми виробництва. Щоб досягати своїх важливих цілей, ми й надалі підтримуватимемо передові досягнення команди — як внутрішньо, так і залучаючи висококласних фахівців ззовні через академічну та галузеву співпрацю. Нашу роботу координує віддана команда техніків-дослідників і техніків фермерського господарства, які спеціалізуються на розробці рецептур кормів, контролі якості, управлінні фермерськими господарствами, вирощуванні телят, виробництві яловичини, добробуті тварин і статистиці.

Підвищення продуктивності телят протягом усього життя

Наша команда має унікальну мотивацію для забезпечення результатів у виробничій системі, застосовуючи наукові розробки на практиці за найвищими стандартами. Вона привносить свій експертний потенціал у сфери розвитку та харчування молодих тварин, гомеостазу поживних речовин, здоров’я кишківника та ефективності поживних речовин з акцентом на енергію та мікронутрієнти.

Потреби клієнтів у здорових телятах молочного та м’ясного напрямків продуктивності надихають команду на вивчення таких питань:

  • Підвищення продуктивності тварин протягом усього життя за допомогою вдосконалених методів вирощування та поліпшеної ефективності кормів
  • Збільшення продуктивності і витривалості великої рогатої худоби. Мета полягає у наданні допомоги фермерам шляхом зниження прямих і непрямих витрат на заміну. Але найважливішою є роль, яку команда відіграє у покращенні добробуту тварин і забезпеченні їх виправданого використання для виробництва харчових продуктів
  • Розвиток вищої ефективності для зниження витрат на вирощування жуйних тварин і підвищення екологічності виробництва харчових продуктів, що походять від жуйних тварин

Пов’язування наукової якості з галузевими ідеями

У виробничій системі, що бурхливо розвивається, розуміння факторів, які обмежують розвиток тварин, здоров’я та ефективність, відкриває можливості для створення новітніх пропрієтарних технологій. Пов’язування наукової якості з галузевими ідеями дасть нам змогу прискорити поточний глобальний технологічний перехід у виробництві жуйних тварин.

Ультрасучасні фермерські господарства

Дослідницький центр у галузі розведення жуйних тварин «Трау Нутришин» складається з двох спеціалізованих установ: центр досліджень великої рогатої худоби молочного напрямку продуктивності Kempenshof та центр досліджень телят і худоби м’ясного напрямку продуктивності. Обидві — добре обладнані та технологічно розвинені фермерські господарства, призначені для експериментів із харчування та фізіології харчування.
«Сучасна глобальна система виробництва продукції жуйних тварин продовжує розвиватися в епоху захоплюючого та стрімкого технологічного переходу. Дослідницька група «Трау Нутришин» у галузі розведення жуйних тварин прагне надавати допомогу в управлінні змінами, створюючи інноваційні технології, що базуються на наших обширних дослідженнях і глибокому розумінні розвитку тварин, їх здоров’я та ефективності виробництва».
Хав’єр Мартін-Терезо, доктор філософії, менеджер дослідницького центру в галузі розведення жуйних тварин

Інші дослідні групи:

Дослідницька робота за напрямком наукових відкриттів
Моделювання та аналіз даних
Дослідження у галузі птахівництва
Дослідження у галузі свинарства
Дослідження інгредієнтів
Інноваційна лабораторія
Глобальна перевірка даних