Poultry Research Centre Poultry Research Centre

Дослідження у галузі птахівництва

Науково-дослідний центр у галузі птахівництва Trouw Nutrition, розташований в Іспанії, — це ультрасучасний заклад, що займається фундаментальними і прикладними дослідженнями бройлерів, курей-несучок і кроликів, підтримуючи розробку нових, екологічних та інноваційних харчових рішень.

До науково-дослідної команди Trouw Nutrition, що працює в галузі птахівництва, увійшли вчені з усього світу з різним досвідом роботи та експертизою. Кожен член команди має свою сферу спеціалізації: оцінювання корму, харчування молодих курчат, здоров’я кишківника або точне харчування. Завдяки цьому ми знаходимо інноваційні рішення, працюючи разом над складними галузевими викликами. Нашу роботу координує віддана команда техніків-дослідників і техніків фермерського господарства, які спеціалізуються на виробництві кормів, контролі якості, добробуті тварин і статистиці.

Програмний підхід до харчування та виробництва птиці

Ми зібрали дослідницьку групу з питань птахівництва, що складається з висококваліфікованих вчених-дослідників, техніків-дослідників і підготовлених технічних працівників фермерських господарств. Вони зосереджуються на розробці та перевірці інноваційних харчових рішень для задоволення потреб наших партнерів-виробників, які займаються вирощуванням та розведенням бройлерів і курей-несучок.

Сфери досліджень охоплюють широкий спектр галузевих проблем: харчування (корми), управління (фермерське господарство) та здоров’я. Дослідницька робота має на меті розробку програмного підходу до сталого виробництва птиці. 

Фундаментальні та прикладні дослідження проводяться з метою:

  • Створення харчових рішень для екологічного, здорового зростання птиці, зменшення залежності від антибіотиків
  • Поліпшення якості харчування в ранньому віці — протягом перших чотирьох вирішальних днів після вилуплення курчат за допомогою таких рішень, як ChickCare
  • Ознайомтеся з концепцією розділеного годування, згідно з якою склад ранкового корму для курей-несучок відрізняється від вечірнього. Це точніше задовольняє потреби курей у поживних речовинах під час циклу формування яєць. Чудовий приклад точного харчування із дотриманням принципів сталого розвитку, що забезпечує вищу продуктивність курей-несучок і зниження викидів азоту і фосфору в навколишнє середовище
Найважливішою є активна участь нашої команди в розробці, створенні та перевірці алгоритмів для точнішої оцінки харчової цінності інгредієнтів і прогнозування реакції тварин різних видів на основі їх харчового стану, стану навколишнього середовища та стану здоров’я. Ці алгоритми стануть двигуном цифрових інструментів, які ми маємо намір використовувати як засіб досягнення мети, а не як саму мету.

Провідний у галузі науково-дослідний центр

Компанія Trouw Nutrition пишається своїм дослідницьким центром, який не має собі рівних серед аналогічних установ за розміром, якістю, потужністю, знаннями та досвідом у птахівництві. Науково-дослідний центр у галузі птахівництва має потужності для утримання понад 14 000 птахів у семи різних типах сараїв, призначених для бройлерів, молодняку на етапі вирощування та курей-несучок. Також у комплексі є інкубатор і лінія забою, що завершує цикл виробництва бройлерів. Окрім приміщень для утримання тварин, є дослідницький комбікормовий завод для виробництва кормів, потрібних для проведення випробувань на птиці, невелика лабораторія для мокрих хімічних експериментів та мікробіологічна лабораторія, що використовується для випробувань, пов’язаних зі здоров’ям. Метою є забезпечення відповідності науковим стандартам для належного проєктування випробувань при розробці інноваційних проєктів, орієнтованих на клієнта.

Інші секції:

Дослідницька робота за напрямком наукових відкриттів
Моделювання та аналіз даних
Дослідження у галузі жуйних тварин
Дослідження у галузі свинарства
Дослідження інгредієнтів
Інноваційна лабораторія
Глобальна перевірка даних

Також буде цікаво:

Оптимальна продуктивність тварин і успіх у бізнесі з NutriOpt
ChickCare — Повноцінна реалізація продуктивності стада