Дізнайтеся більше про науково-дослідницькі центри Trouw Nutrition в усьому світі

Усі харчові рішення, виведені на ринок компанією «Трау Нутришин», є науково обґрунтованими, підлягають ретельному оцінюванню та постійним перевіркам задля того, щоб допомагати клієнтам вирішувати найскладніші виклики сьогодення.

У власних науково-дослідницьких установах ми щорічно приймаємо близько 5000 відвідувачів і здійснюємо понад 70 глобальних досліджень і розробок на теми, що включають нові молекули, механізми дії, властивості інгредієнтів та метаболізм тварин. Наші науково-дослідницькі установи та мережа фермерських господарств, де здійснюють глобальну перевірку даних, охоплюють увесь світ, надаючи нам цінні можливості для проведення досліджень у різноманітних умовах навколишнього середовища. Усі дослідження відповідають найвищим стандартам правил забезпечення добробуту тварин.

Основні аспекти нашої нещодавньої роботи охоплюють таке:

  • Унікальні електронні станції годівлі та поїння, що дають змогу індивідуально контролювати харчову поведінку тварин у приміщеннях для групового утримання.
  • Дослідження метаболізму, здоров’я, фізіології та засвоюваності у спеціально відведених центрах.
  • Оптимально контрольовані комерційні ферми, що виконують перевірку даних, для співставлення наших продуктів, програм та послуг зі стандартом регіонального ринку.

Центр досліджень у галузі свинарства, Нідерланди

Команда Центру досліджень у галузі свинарства, що складається з міжнародних науковців і досвідчених керівників у сфері тваринництва, проводить детальні дослідження харчування, зосереджені на підвищенні ефективності корму, поліпшенні харчування та здоров’я поросят, продуктивності та здоров’я свиноматок. Унікальні електронні станції для годівлі та поїння, а також системи відеоспостереження дають змогу індивідуально відстежувати харчову поведінку свиней усіх категорій, навіть у разі групового утримання. Вивчаються індивідуальні характеристики споживання води та кормів. Окрім того, блок для дослідження здоров’я, фізіології та засвоюваності дозволяє дослідникам моделювати більшість польових умов, що виникають на фермерських господарствах.

Детальніше

Центр досліджень у галузі розведення жуйних тварин, Нідерланди

Міжнародна команда вчених Центру досліджень у галузі розведення жуйних тварин вивчає харчування великої рогатої худоби молочного та м’ясного напрямків продуктивності і телят за допомогою досліджень, зосереджених на розробці інноваційних продуктів і концепцій, а також шляхом кількісної оцінки процесів для наших моделей харчування. На експериментальній молочній фермі вивчають ємність споживання кормів, надої молока, фізіологію харчування та здоров’я. Друга ферма групи використовується для вивчення особливостей вирощування жуйних тварин, телят м’ясної та молочної порід. Там проводяться вигодовування молоком, відлучення та випробування, пов’язані зі зростанням. Досліджується зростання, ефективність корму та, що важливо, розвиток і здоров’я тварин. Моделі in vitro та in situ доповнюють діапазон експериментальних можливостей. Усі наші зусилля спрямовані на подальший розвиток економічно та екологічно сталого виробництва молочної та м’ясної продукції великої рогатої худоби.

Докладніше про центр дослідження ВРХ молочного напрямку

Докладніше про центр дослідження ВРХ м'ясного напррямку

Центр досліджень у галузі птахівництва, Іспанія

Експертна команда Центру досліджень у галузі птахівництва вивчає ефективне та стале використання кормів, продуктивність виробництва, а також здоров’я і благополуччя птиці та кроликів на просторому господарському об’єкті, розташованому в Іспанії. У великому центрі утримують бройлерів, племінних бройлерів, курей-несучок і кроликів. Спеціальний блок, призначений для досліджень фізіології та травлення, забезпечує можливості для оптимізації харчування тварин у різних системах утримання. Власний дослідницький комбікормовий завод постачає всі необхідні корми за підтримки науково-дослідної лабораторії для будь-яких необхідних аналізів поживності.

Детальніше

Інноваційна лабораторія, Нідерланди

Дослідники Інноваційної лабораторії оцінюють поживний і функціональний вміст нещодавно визначених інгредієнтів, які можуть сприяти сталому виробництву, здоров’ю тварин і якості продукції. Дослідницька група також співпрацює з дослідницькими групами, що займаються конкретними видами тварин, щоб розвивати синергію та генерувати нові ідеї для нашого інноваційного процесу. Усі дослідницькі групи мають доступ до добре обладнаної дослідницької лабораторії Trouw Nutrition. Там планується проведення кількісних ПЛР, досліджень із молекулярної біології, мікробіології, імунології, досліджень in vitro та моделей травлення.

Детальніше

Фермерські господарства, де здійснюють перевірку даних, по всьому світу

Науково-дослідна команда розширює свою допоміжну мережу дослідницьких установ завдяки комерційним валідаційним фермам, розташованим у багатьох місцях по всьому світу. Створений для перевірки та застосування наукових знань у сільськогосподарській практиці, кожен об’єкт представляє визначений регіон і адаптований для проведення контрольованих науково-дослідних випробувань. Такий підхід забезпечує практичну реалізацію, знижує витрати на випробування та підтримує місцеві компанії Trouw Nutrition.

Детальніше

Карта розташування центрів дослідження

Виникаючий потенціал збору даних, інтеграції та аналітики відкриває величезні можливості для розробки моделей машинного навчання, які передбачають, прогнозують та оптимізують тваринні та економічні реакції.
Марк Якобс, доктор філософії, менеджер з інновацій даних