Дослідники у галузі свинарства зосереджуються на інноваційних харчових рішеннях
Наша команда, що складається з висококваліфікованих вчених-дослідників, техніків-дослідників і підготовлених технічних працівників фермерських господарств, зосереджується на розробці та перевірці інноваційних харчових рішень для задоволення потреб наших партнерів-виробників у галузі свинарства. Сфери досліджень охоплюють широкий спектр галузевих проблем: харчування (корми), управління (фермерське господарство) та здоров’я. Дослідницька робота має на меті розробку програмного підходу до сталого виробництва свиней.
Фундаментальні та прикладні дослідження проводяться з метою:
- Створення харчових рішень для сталого здорового росту тварин разом зі зниженням залежності від антибіотиків і терапевтичних рівнів мікроелементів (наприклад, міді та цинку).
- Вивчення способів підтримки харчування свиноматки та поросят у ранньому віці за допомогою таких програм, як Gestawean і Milkiwean, а також способів підвищення продуктивності свиноматки протягом усього життя.
- Підвищення цінності на етапі дорощування/заключному етапі відгодівлі завдяки поліпшенню ефективності сталого виробництва, добробуту тварин і якості м’яса.
