
Дослідники у галузі свинарства зосереджуються на інноваційних харчових рішеннях
Наша команда, що складається з висококваліфікованих вчених-дослідників, техніків-дослідників і підготовлених технічних працівників фермерських господарств, зосереджується на розробці та перевірці інноваційних харчових рішень для задоволення потреб наших партнерів-виробників у галузі свинарства. Сфери досліджень охоплюють широкий спектр галузевих проблем: харчування (корми), управління (фермерське господарство) та здоров’я. Дослідницька робота має на меті розробку програмного підходу до сталого виробництва свиней.
Фундаментальні та прикладні дослідження проводяться з метою:
- Створення харчових рішень для сталого здорового росту тварин разом зі зниженням залежності від антибіотиків і терапевтичних рівнів мікроелементів (наприклад, міді та цинку).
- Вивчення способів підтримки харчування свиноматки та поросят у ранньому віці за допомогою таких програм, як Gestawean і Milkiwean, а також способів підвищення продуктивності свиноматки протягом усього життя.
- Підвищення цінності на етапі дорощування/заключному етапі відгодівлі завдяки поліпшенню ефективності сталого виробництва, добробуту тварин і якості м’яса.


Розробка сталих рішень для світу, що звів до мінімуму застосування антибіотиків
Ми розуміємо, що потреби клієнтів залежать від географічного розташування та умов місцевого ринку. Проте все частіше виробники в усьому світі стикаються з нестачею кваліфікованої робочої сили на фермерських господарствах, тиском на продуктивність свиноматки протягом усього життя та прагненням до підвищення ефективності. Інновації необхідні для боротьби зі стресом у процесі відлучення та його впливом на перехід від рідкого корму до сухого. У центрі нашої уваги — поліпшення добробуту тварин шляхом зниження показників ранньої смертності та оптимізації споживання кормів з одночасним підвищенням прибутковості завдяки сталим рішенням для світу, що відійшов від використання антибіотиків.
Розроблено для спостереження за окремими тваринами

«Традиційно цінність харчових рішень для виробників вимірюється підвищенням рентабельності. Однак відповідність наших рішень принципам сталого розвитку набуває все більшої важливості — адже необхідно гарантувати скорочення використання антибіотиків для забезпечення належного харчування населення на майбутнє».
