Програма підвищення ефективності виробництва
Підтримка тварини задля досягнення максимально можливого рівня продуктивності та ефективності використання корму з одночасним збереженням належного стану здоров’я.
Вимірювання продуктивності курей-несучок здійснюється за кількістю якісних яєць, які вони несуть щороку. Захистіть свої інвестиції, забезпечивши курей належним харчуванням і комфортним, добре освітленим середовищем без хвороб і стресів, які можуть призвести до падіння виробництва яєць.
Належна і стабільна якість здорових яєць означає, що столові яйці будуть кращими, користуватимуться вищим попитом на ринку та матимуть вищу прибутковість. Важливі параметри загальної якості яєць включають якість шкаралупи та білка, колір жовтка, чистоту, розмір, однорідність і відсутність сальмонели. Для формування високоякісної яєчної шкаралупи необхідна значна кількість кальцію, що надходить із кормом. Для старших курей можуть знадобитися додаткові заходи, оскільки їх здатність засвоювати кальцій суттєво знижується, а вага яєць зростає.
Сприяйте оптимальній несучості з самого початку, підтримуючи рівномірну здорову вагу поголів’я протягом усього критичного періоду вирощування. Під час перших 15-18 тижнів життя, поки курчата перетворюються у молодих курочок, мінімізуйте коливання їх ваги, адже це може спричинити зміни в початку несучості.
«Ретельне дотримання раціону та підтримка хорошого стану здоров’я курей-несучок є ключем до оптимізації продуктивності».