![Food By-product Preservation](/contentassets/469ed5ec529042b188e593f6260d9336/selko-logo-rgb-jpg-without-tagline-tn-180229-selko-logo-oct15-bovil.jpg?v=4aaa1c&width=1500)
![](/contentassets/4a58fd53c98247198bddf519a4b66926/crop_fe5_u8l0_5d16aebd-c693-4a04-9714-8c0137739497.jpg?v=4aaa1c&width=1050)
Підвищення обізнаності
Виробники продуктів харчування все частіше усвідомлюють необхідність дбайливого використання наявних ресурсів для задоволення потреб населення планети, що постійно зростає. Використання поживних побічних продуктів харчової промисловості як тваринних кормів — передумова більш сталого виробництва тваринного білка і зменшення відходів. Як наслідок, запобігання споживанню мікроорганізмами цінних поживних речовин у побічних продуктах харчової промисловості стало важливим аспектом забезпечення їх придатності для включення у тваринний корм.
![](/contentassets/3ff67ef90ddf44f2a6a54863e15e6d8f/crop_fe5_u8l0_135a0f93-eb5c-4502-84e7-0b0006cdad55.jpg?v=4aaa1c&width=1050)
Вплив на фермерське господарство
Традиційно більшість побічних продуктів втрачаються на звалищах, при виробництві біогазу або, рідше, використовуються для виготовлення тваринних кормів на основі сухої речовини, а не харчової цінності.
Без належної обробки протягом семи днів зберігання проліферація мікроорганізмів знизить рівень сухої речовини аж на 30 %.
Це вказує на величезний потенціал для підтримки економічної цінності та забезпечення доступності поживних речовин для тварин шляхом збереження цілісності харчових побічних продуктів.