Підвищення обізнаності
Виробники продуктів харчування все частіше усвідомлюють необхідність дбайливого використання наявних ресурсів для задоволення потреб населення планети, що постійно зростає. Використання поживних побічних продуктів харчової промисловості як тваринних кормів — передумова більш сталого виробництва тваринного білка і зменшення відходів. Як наслідок, запобігання споживанню мікроорганізмами цінних поживних речовин у побічних продуктах харчової промисловості стало важливим аспектом забезпечення їх придатності для включення у тваринний корм.
Вплив на фермерське господарство
Традиційно більшість побічних продуктів втрачаються на звалищах, при виробництві біогазу або, рідше, використовуються для виготовлення тваринних кормів на основі сухої речовини, а не харчової цінності.
Без належної обробки протягом семи днів зберігання проліферація мікроорганізмів знизить рівень сухої речовини аж на 30 %.
Це вказує на величезний потенціал для підтримки економічної цінності та забезпечення доступності поживних речовин для тварин шляхом збереження цілісності харчових побічних продуктів.