Layer house Layer house

Оптимізація управління кормами та водою

Поживна якість, безпечність та постачання корму в оптимальній формі є вирішальними для підтримки здорового споживання корму в регульованій подачі. Не менш важливим є забезпечення відмінної мікробної та хімічної якості води — компонента з найбільшою часткою у споживанні курки-несучки. Вода відіграє ключову роль у формуванні складу яєць, терморегуляції та як носій для добавок (ліки, харчові добавки тощо).

Контроль мікотоксинів

Для захисту несучості та здоров’я несучок необхідні оптимальні заходи щодо управління ризиком зараження мікотоксинами.

Детальніше

Забезпечення якості води для курей-несучок

 

Вода, що є найважливішою поживною речовиною, якій, однак, приділяють найменше уваги, має величезний вплив на продуктивність тварин. Насправді більшість тварин п’ють приблизно удвічі більше, ніж їдять, тому мікробіологічна якість води вирішальна для їх загального стану здоров’я. Ми рекомендуємо комплексну програму біозахисту та управління фермерським господарством, яка починається з якісної води у джерелі та гарантує гігієнічні умови по всій системі водопостачання.

Гігієна кормів

Корм для тварин постійно піддається ризику псування або зараження патогенними мікробами, такими як сальмонела, кишкова паличка, цвіль і дріжджі. Ознаками забрудненого корму є злипання частинок, неприємний запах і зміни кольору. Неналежна гігієна корму може призвести до зниження енергетичної цінності, а також доступності для тварини вітамінів A, D3, E, K і тіаміну; у разі появи цвілі можуть погіршуватися смакові якості. Для поліпшення контролю якості корму можна провести лабораторний аналіз, що дасть змогу кількісно оцінити рівень мікроорганізмів, які викликають псування, у кормах для тварин.

Підбір належної рецептури корму

У раціоні для молодих курочок і дорослих курей-несучок мають міститися поживні речовини для підтримки життя та продуктивності, а також, що важливо, для забезпечення росту та стабільного виробництва високоякісних яєць. На практиці несучки отримують різний раціон протягом усього життя з огляду на мінливі потреби виробничого циклу. Наприклад, багато заводчиків підвищують рівень поживних речовин у раціоні курей до настання періоду яйцекладки. Вміст мінералів у раціоні несучок, у тому числі достатня кількість кальцію (Ca) і фосфору (P), також має ключове значення для підтримки оптимального формування яєць і якості яєчної шкаралупи. Такі концепції, як розділене годування, спрямовані на поліпшення якості яєчної шкаралупи, зниження витрат на корм та і мінімізацію виведення поживних речовин.

Оцінка якості сировини

Якість сировини в кормах — вирішальний елемент у складанні послідовного, високоякісного раціону, який забезпечує необхідні поживні речовини для оптимального здоров’я, продуктивності несучок і якості яєць, позитивно впливаючи на економічні показники поголів’я несучок.

Але зі збільшенням кількості доступних нових кормових інгредієнтів змінної якості оцінка якості сировини може стати справжньою проблемою.

Застосовуючи як перевірені, так і нові методи аналізу кормів, ми можемо допомогти сформулювати оптимальний раціон для несучок на основі точних даних про вміст білка, співвідношення Ca:P, енергетичний вміст та навіть наявність мікотоксинів.

Оптимізація мінерального складу у раціонах курей-несучок

Такі мікроелементи, як цинк, мідь і марганець, життєво необхідні для росту і розвитку курей-несучок. Надання мікроелементів у неправильній формі та в неправильній кількості (занадто малій чи занадто великій) може негативно вплинути на продуктивність несучки. Забезпечення послідовного надання оптимізованого рівня мікроелементів підтримуватиме багато життєво важливих функцій несучок, у тому числі виробництво та якість яєць, розмноження та розвиток ембріонів, імунну та окиснювальну реакцію і стан здоров’я.

Наша пропозиція для підтримки управління кормами та водою

Selko-pH

Selko-pH

Selko-pH ефективно знижує рН води. Таким чином, Selko-pH сприяє поліпшенню засвоюваності компонентів раціону та підтримує стабільну мікробіоту кишківника. У результаті отримуємо здорових тварин з оптимальною продуктивністю.

 

Детальніше

Microbial Risk Management Programme

Програма управління мікробним ризиком

Інтегрований та індивідуальний підхід до стану здоров’я тварин на відгодівельній фермі.

Детальніше

Salmonella Control Programme

Програма боротьби з сальмонелою

 

Комплексний і цілісний підхід забезпечує міцну основу для захисту птиці від сальмонели.

Детальніше

NutriOpt Actionable Insights (Nutritional profiling and advice)

NutriOpt Actionable Insights (профілювання та рекомендації щодо забезпечення поживними речовинами)

Надаючи профілювання та рекомендації щодо забезпечення поживними речовинами, ми гарантуємо, що для виробництва тваринних кормів використовується здорова, безпечна та екологічна сировина. Це дасть змогу приймати більш виважені рішення, підкріплені точними даними.

Детальніше

NutriOpt Optimal Diets (Split-feeding)

Раціони NutriOpt Optimal Diet (роздільна годівля)

 

Програма роздільного годування — це інноваційний підхід до годування птиці. Її розроблено для постачання різних поживних речовин у різний час доби. Роздільне годування поліпшує якість шкаралупи, знижує витрати на корм та мінімізує виведення поживних речовин.

Детальніше

Pre-peak

Pre-peak (передпіковий період)

Ця спеціально розроблена програма годівлі спрямована на оптимальне забезпечення поживними речовинами курей-несучок у передпіковий період. Цей підхід націлений на збільшення рентабельного виробництва яєць і зниження собівартості виробництва.

Детальніше

Formulation service

Послуга з підбору раціону

Послуги з підбору раціону у «Трау Нутришин» призначені для точного пропрацювання поточних стратегій годівлі на фермерському господарстві та розробки нових стратегій формування рецептур. Оптимальна рецептура корму — запорука вищої прибутковості та сталого розвитку фермерських господарств.

Детальніше

«Виробництво здорових яєць починається з безпечних, високоякісних кормів і води».