Maintaining ingredient quality for piglet feed Maintaining ingredient quality for piglet feed

Забезпечення якості інгредієнтів

Успіх будь-якої стратегії годівлі починається з якості сировини. Компанія Trouw Nutrition розробила програми, орієнтовані на забезпечення поживної цінності і безпеки кормів, які дадуть змогу максимально підвищити стандарти якості інгредієнтів корму та використовувати їх найбільш раціонально та ефективно.

Як розпізнати

Будь-які змінні показники можуть спричинити коливання вмісту поживних речовин у інгредієнтах корму — нові партії, зміна постачальника, інший час збору урожаю, зміни в обробці та природна варіативність. Точна годівля розпочинається з контролю вмісту поживних речовин. Для цього необхідно точно знати поживний вміст інгредієнтів на момент їх використання — замість того, щоб покладатися на значення зі стандартної таблиці. Рішення NutriOpt для настільних комп’ютерів і мобільних пристроїв використовують застосовну на практиці аналітику та висновки, щоб оперативно і точно запропонувати безпечні та економічно вигідні варіанти раціону.
 
Безпека кормів і води
 
На фермерських господарствах виникають фізичні, хімічні та мікробіологічні ризики для безпеки кормів — зокрема, це бактерії, цвіль, дріжджі та мікотоксини. Із 20 000 взірців, проаналізованих компанією «Трау Нутришин» у 2018 році, 46 % дали позитивний результат на наявність мікотоксинів, а у 26,1 % обсягу дослідженої води було перевищено рекомендований рівень кишкової палички. Контроль цих ризиків вимагає комплексного підходу, що охоплює кожен етап ланцюга постачання кормів. Наша програма безпеки кормів пропонує інструменти та послуги, які дають змогу контролювати безпеку харчових продуктів і застосовувати коригувальні заходи у разі необхідності.

Вплив на фермерське господарство

Точна оцінка поживної цінності інгредієнтів і наявність інформації про вміст корму дає змогу застосовувати точну годівлю, що, у свою чергу, веде до кращих показників продуктивності, здоров’я та прибутковості. Безпека кормів — критично важлива частина цього процесу, оскільки забруднення можуть знизити поживну цінність інгредієнтів, загрожуючи здоров’ю тварин і знижуючи якість м’яса. Зберігайте корм і воду та гарантуйте безпеку, застосовуючи коригувальні заходи на основі розумної програми моніторингу.

Наша пропозиція для забезпечення якості інгредієнтів

NutriOpt Actionable Analysis & NutriOpt Actionable Insights

Аналіз та висновки NutriOpt Actionable Analysis & NutriOpt Actionable Insights

 

Детальніше

Microbial Risk Management Programme

Програма управління мікробним ризиком

Мета цієї програми — надання всебічних і комплексних знань для ефективного управління мікотоксинами.

Детальніше