Як розпізнати
Будь-які змінні показники можуть спричинити коливання вмісту поживних речовин у інгредієнтах корму — нові партії, зміна постачальника, інший час збору урожаю, зміни в обробці та природна варіативність. Точна годівля розпочинається з контролю вмісту поживних речовин. Для цього необхідно точно знати поживний вміст інгредієнтів на момент їх використання — замість того, щоб покладатися на значення зі стандартної таблиці. Рішення NutriOpt для настільних комп’ютерів і мобільних пристроїв використовують застосовну на практиці аналітику та висновки, щоб оперативно і точно запропонувати безпечні та економічно вигідні варіанти раціону.
Безпека кормів і води
На фермерських господарствах виникають фізичні, хімічні та мікробіологічні ризики для безпеки кормів — зокрема, це бактерії, цвіль, дріжджі та мікотоксини. Із 20 000 взірців, проаналізованих компанією «Трау Нутришин» у 2018 році, 46 % дали позитивний результат на наявність мікотоксинів, а у 26,1 % обсягу дослідженої води було перевищено рекомендований рівень кишкової палички. Контроль цих ризиків вимагає комплексного підходу, що охоплює кожен етап ланцюга постачання кормів. Наша програма безпеки кормів пропонує інструменти та послуги, які дають змогу контролювати безпеку харчових продуктів і застосовувати коригувальні заходи у разі необхідності.