

Боротьба з тепловим стресом у свиней
Тепловий стрес — це зростаюча проблема у свинарстві по всьому світу, що пов’язана з підвищенням температури та вологості. За оцінками експертів, щороку агросектор втрачає через це до 200 мільярдів доларів США. Впровадження ефективних екологічних, кормових і управлінських стратегій може зменшити негативний вплив теплового стресу на здоров’я і продуктивність свиней. Дослідження показують, що навіть 2–6 годин перебування в умовах спеки можуть порушити бар’єрну функцію кишківника, що дозволяє патогенним бактеріям проникати в організм.

Репродуктивна здатність і молочна продуктивність
Продуктивність свиноматки вимірюється за кількістю та якістю отриманих поросят. Тому ефективне використання поживних речовин для підтримки супоросу та вироблення молозива і молока має вирішальне значення для досягнення високої продуктивності. Такі чинники, як ємність споживання корму, розлади травлення, управління штучним заплідненням (ШЗ) та (тепловий) стрес, можуть обмежувати продуктивність.

Якість корму та споживання води

Зниження стійкості до антимікробних препаратів

Контроль сальмонели

Оптимізований вміст мінералів
«Ефективне ведення свиноматки поєднує оптимальні методи лікування, різні оптимізовані раціони та правильне управління розведенням».
